با سرعت بخشيدن به واكسيناسيون عليه ويروس كرونا در كشور ما و اضافه شدن گروه هاي جديد و حرفه اي در مراحل واكسيناسيون ، سوالات زيادي در مورد افراد در مورد واكسيناسيون ايجاد مي شود ، به عنوان مثال ، آيا كسي كه قبلاً واكسينه شده است. واكسن كوويد 19؟ آيا فردي كه كوويد -19 …
افرادي كه قبلا به كرونا مبتلا شدند، مي توانند واكسن كرونا بزنند؟ https://titr-news.ir/2021/08/افرادي-كه-قبلا-به-كرونا-مبتلا-شدند،-مي-ت/ تيتر نيوز Thu, 05 Aug 2021 01:44:11 0000 اجتماعي https://titr-news.ir/2021/08/افرادي-كه-قبلا-به-كرونا-مبتلا-شدند،-مي-ت/ با سرعت بخشيدن به واكسيناسيون عليه ويروس كرونا در كشور ما و اضافه شدن گروه هاي جديد و حرفه اي در مراحل واكسيناسيون ، سوالات زيادي در مورد افراد در مورد واكسيناسيون ايجاد مي شود ، به عنوان مثال ، آيا كسي كه قبلاً واكسينه شده است. واكسن كوويد 19؟ آيا فردي كه كوويد -19 …
با سرعت بخشيدن به واكسيناسيون عليه ويروس كرونا در كشور ما و اضافه شدن گروه هاي جديد و حرفه اي در مراحل واكسيناسيون ، سوالات زيادي در مورد افراد در مورد واكسيناسيون ايجاد مي شود ، به عنوان مثال ، آيا كسي كه قبلاً واكسينه شده است. واكسن كوويد 19؟ آيا فردي كه كوويد -19 دريافت مي كند مي تواند دوز دوم را پس از دريافت اولين دوز واكسن دريافت كند؟
به گزارش تيتر نيوز ، به گزارش كانال تلگرامي سازمان نظام هاي پزشكي ، به سوالات زير پاسخ داده شده است:
آيا كسي مي تواند واكسن كوويد -19 را از قبل دريافت كند؟
در صورتي كه بيماري خفيف باشد و بيمار نيازي به بستري نداشته باشد و در قرنطينه نباشد و تب ، سرفه ، تنگي نفس ، علائم معده و ساير علائم به طور كامل درمان شود ، بايد اين مورد را در نظر گرفت حداقل از 10 مورد. در زمان تشخيص بيماري كوويد -19 ، تزريق واكسن كوويد -19 منعي ندارد.
با اين حال ، اگر بيماري جدي است و بيمار در بيمارستان بستري است ، بهتر است در مورد واكسيناسيون با پزشك خود مشورت كنيد. با توجه به اينكه بيماران داراي سابقه بيماري كوويد -19 چندين ماه در بدن خود آنتي بادي هايي براي خنثي سازي ويروس دارند ، تزريق واكسن كوويد -19 در اين بيماران مي تواند تا شش ماه به تعويق بيفتد.
آيا كسي مي تواند واكسن كوويد -19 براي كوويد -19 با سابقه پيشگيري از خطر بالا دريافت كند؟
در افرادي كه سابقه پيشگيري در معرض خطر ابتلا به بيماري كوويد -19 دارند ، ابتدا بايد آزمايش PCR انجام شود. اگر آزمايش PCR مثبت باشد ، واكسن نبايد داده شود. در صورت منفي بودن آزمايش PCR ، بيمار بايد به مدت 7-14 روز تحت نظر علائم كوويد -19 باشد. اگر علائم پس از اين زمان ظاهر نشد ، ممكن است واكسيناسيون انجام شود.
آيا فردي كه پس از دريافت اولين دوز واكسن به بيماري كوويد -19 مبتلا مي شود ، مي تواند دوز دوم واكسن را دريافت كند؟
لازم به ذكر است كه تزريق واكسن كوويد -19 در هيچ فردي باعث بيماري كوويد -19 نمي شود. با توجه به اينكه ايمني واكسن چند هفته پس از اولين تزريق آغاز مي شود ، ممكن است فرد در اولين روزهاي بعد از اولين تزريق به بيماري كوويد -19 مبتلا شود.
اگر بيمار بعد از اولين دوز واكسن به بيماري كوويد -19 مبتلا شود ، در صورت بهبود علائم و قرنطينه شدن ، مي تواند دوز دوم واكسن را دريافت كند. در صورت بروز علائم ، دوز دوم واكسن بايد تا زمان بهبود علائم به تعويق بيفتد.
انتهاي پيام