دور زدن تحريم‌ها با دستگاه لارنگوسكوپي ايراني/كاهش زمان اينتوبه كردن بيماران كرونايي

۹ بازديد

با توجه به شيوع بيماري Covid-19 در كشور ، بخشهاي ICU به شدت نياز به تجهيزات پزشكي براي بررسي گلو جهت قرار دادن لوله در بيماران كليوي داشتند كه به دليل مجازاتها بسيار گران بود. بنابراين محققان دانشگاه علوم پزشكي تهران ساخت آن را آغاز كرده اند و به گفته آنها ، در صورت سفارش …

دور زدن تحريم‌ها با دستگاه لارنگوسكوپي ايراني/كاهش زمان اينتوبه كردن بيماران كرونايي https://titr-news.ir/2021/07/دور-زدن-تحريم‌ها-با-دستگاه-لارنگوسكوپ/ تيتر نيوز Sat, 17 Jul 2021 21:49:52 0000 اقتصادي https://titr-news.ir/2021/07/دور-زدن-تحريم‌ها-با-دستگاه-لارنگوسكوپ/ با توجه به شيوع بيماري Covid-19 در كشور ، بخشهاي ICU به شدت نياز به تجهيزات پزشكي براي بررسي گلو جهت قرار دادن لوله در بيماران كليوي داشتند كه به دليل مجازاتها بسيار گران بود. بنابراين محققان دانشگاه علوم پزشكي تهران ساخت آن را آغاز كرده اند و به گفته آنها ، در صورت سفارش …

با توجه به شيوع بيماري Covid-19 در كشور ، بخشهاي ICU به شدت نياز به تجهيزات پزشكي براي بررسي گلو جهت قرار دادن لوله در بيماران كليوي داشتند كه به دليل مجازاتها بسيار گران بود. بنابراين محققان دانشگاه علوم پزشكي تهران ساخت آن را آغاز كرده اند و به گفته آنها ، در صورت سفارش اين دستگاه مي تواند با يك چهارم قيمت يك سرويس خارجي در عرض 2 هفته ارائه شود.

به گزارش تيتر نيوز ، “Videolaryngoscope” كار دكتر است. محمدرضا خواجوي ، يكي از اعضاي هيئت علمي دانشگاه پزشكي تهران در تهران ، كه با تجهيز وي به دوربين و لامپ به پزشكان اجازه مي دهد تا حنجره بيماران را در تهران ، اتاق عمل و ICU معاينه كنند. محله

تصاوير اين لارنگوسكوپ ويدئويي از طريق Wi-Fi و نرم افزار به تلفن هاي همراه منتقل مي شود و از طريق يك برنامه نصب شده بر روي تلفن هاي همراه ، بيماران مي توانند به راحتي لوله گذاري شوند. هميشه در عرض 15 ثانيه (لوله گذاري به معناي قرار دادن يك لوله نرم در ناي است به طوري كه فرد به تنفس مكانيكي نياز دارد تا اكسيژن مورد نياز خود را بدست آورد). اين دستگاه همچنين توانايي عكس و عكس گرفتن براي آموزش و درمان را دارد. اين دستگاه خصوصاً در صورت عفونت Covid-19 بسيار مفيد است.

دكتر. محمدرضا خواجوي ، استاد بيهوشي ، دانشگاه علوم بهداشت و مدير پروژه تهران در مصاحبه با تيتر نيوز وي لارنگوسكوپي را روشي براي تجسم حنجره و قرار دادن يك لوله در ناي در شروع بيهوشي يا در بيماران بسيار سخت كه نياز به كمك به حنجره و سيستم تنفسي دارند ، مانند بيماران مبتلا به زوال عقل ، ريوي و كوويد -19 ، توصيف كرد.

وي اغلب لارنگوسكوپي را به عنوان يك لارنگوسكوپ مستقيم و تصويري در نظر مي گرفت و مي گفت: با لارنگوسكوپي مستقيم ، پزشك با آوردن صورت خود به چشم و دهان بيمار ، لوله اي را به داخل ناي وارد مي كند ، اما با نوع لارنگوسكوپ فيلم ، پزشك صورت وجود ندارد . لازم است خود را بيشتر به صورت بيمار نزديك كنيد.

خواجوي خاطرنشان كرد: يك دوربين با وضوح بالا و وضوح بالا با چراغ هاي LED بر روي سر ويدئو لارنگوسكوپ قرار داده شد كه به پزشكان اجازه مي دهد گلو و معده را از طريق مانيتور ببينند.

مجري طرح در مورد تفاوت بين نمونه هاي ايراني با تجهيزات لارنگوسكوپي و نمونه هايي از خارج يادآور شد: در تجهيزات ايراني تصاوير با كمك تخته منتقل مي شدند الكترونيكي كه در كشور و همچنين با كمك Wi ارائه مي شد -Fi Wave. نصب شده است.

وي با بيان اينكه نظارت و ذخيره سازي بيشتر عكس و فيلم به عنوان يكي ديگر از مزاياي اين محصول مورد نياز است ، گفت: علاوه بر اين ، امكان ارسال عكس و فيلم براي ديگران با ابزاري فراهم شده است.

محققان دانشگاه علوم پزشكي تهران ، اما اين دستگاه داراي يك دستگاه آموزشي نيز است ، يادآور شد: كاربراني كه تازه شروع به استفاده از اين دستگاه كرده اند ، مي توانند بينايي گلو و حنجره را مشاهده كنند ، از طريق تلفن هاي خود مي توانند نحوه دريافت كه در. فرا گرفتن.

خواجوي افزود: در مدل هاي خارجي مانيتور ICD وجود دارد كه با سيم يا سيم به لارنگوسكوپ متصل مي شود اما در مدل هاي ايراني سيم و كابل ها برداشته مي شود و نيازي به اتصال برق نيست.

به گفته اين استاد بيهوشي در دانشگاه علوم پزشكي تهران ، اين دستگاه انرژي خود را از طريق باتري قابل شارژ تأمين مي كند ، در حالي كه اين دستگاه سبك است و حمل آن آسان است.

محققان دانشگاه علوم بهداشتي تهران با اشاره به اينكه از زمان شيوع بيماري Covid-19 در كشور ، اين دستگاه را توسعه و توسعه داده ايم ، افزودند: در زمان شيوع بيماري ، كشور با مشكل روبرو شد. چنين تجهيزاتي به عنوان مجازات و واردات چنين تجهيزات قابل توجه است ، از 8000 تا 10 هزار دلار متغير است. بنابراين ، ما به فكر معرفي اين دستگاه پزشكي در كشور افتاديم.

وي با اشاره به اينكه در اين پروژه به دنبال به روزرساني هاي جديد براي از بين بردن نقص موجود در اين دستگاه بوديم ، ادامه داد: “سرانجام ، ما در طراحي و تعمير اين دستگاه موفق بوديم و آزمايش آن انجام شد. در بيمارستان هاي مختلف سال گذشته و نظرات معلمان و جراحان در مورد اين دستگاه به دست آمد.

خواجوي از دريافت پروانه توليد و استانداردها توسط وزارت بهداشت ، پزشكي و آموزش بهداشت خبر داد و گفت: علاوه بر اين ، اين ثبت به صورت قانوني در آن ثبت شده است.

وي در مورد اهميت طراحي و توليد دستگاه هاي لارنگوسكوپي در كشور گفت: “هر بخش بيمارستان به ويژه بخش ICU و اتاق عمل به اين دستگاه احتياج دارد ، بله حتي آمبولانس ها نيز بايد تجهيزات پزشكي داشته باشند.” هرجا خدمات پزشكي ارائه مي شود ، به برخي از بيماران بايد مقداري تهويه داده شود و در دسترس بودن چنين تجهيزات ضروري است.

محققان دانشگاه علوم پزشكي تهران با بيان اينكه اگر مي خواهيم نمونه خارجي اين دستگاه را وارد كنيم به هزينه زيادي نياز داريم ، يادآور شدند: نمونه خارجي وجود ندارد و در صورت وجود در مواقع ضروري مورد نياز است. ؛ زيرا آنها ابتدا بايد به برق متصل شوند ، اما در مراحل ورود به نمونه ايراني 15 تا 20 ثانيه طول مي كشد تا بيمار وارد شود.

به گفته مدير پروژه ، با توجه به دانش توليد انبوه اين دستگاه پزشكي براي توليد صفحات الكترونيكي و بدنه هاي فولادي براي اين دستگاه با يك شركت قرارداد امضا شده است.

خواجوي خاطرنشان كرد: از آنجا كه اين فناوري بومي اين فناوري است ، توليد آن كاملاً امكان پذير است اما بزرگترين چالش پرداخت هزينه توليد است و همه هزينه ها مربوط به خود آنها است. اما ما مي توانيم با هزينه يك پنجم نمونه هاي خارج از كشور با استفاده از اين تجهيزات نياز بيمارستان ها و كلينيك ها را تأمين كنيم.

انتهاي پيام

تا كنون نظري ثبت نشده است
ارسال نظر آزاد است، اما اگر قبلا در رویا بلاگ ثبت نام کرده اید می توانید ابتدا وارد شوید.