متخصصان بهداشت مي گويند با تغيير در محدوديت هاي رژيم غذايي مي توان احساس اضطراب ناشي از بيماري Kovid-19 را كنترل كرد. به گزارش سلام دكتر ، شروع و ادامه شيوع بيماري كويد -19 باعث شده است كه بسياري از افراد و جوامع دچار اضطراب و استرس شوند كه در اين بين سلامت روان اهميت …
منبع: مجله پزشكي سلام دكتر
كنترل اضطراب ناشي از همه گيري با رژيم غذايي
كنترل اضطراب ناشي از همه گيري با رژيم غذايي https://hydoc.ir/كنترل-اضطراب-ناشي-از-همه-گيري-با-رژيم-غذ/ https://hydoc.ir/كنترل-اضطراب-ناشي-از-همه-گيري-با-رژيم-غذ/#respond سلام دكتر Wed, 26 May 2021 20:59:45 0000 رسانه سلامت و دانش از اضطراب با پيج ليمويي رژيم رژيم غذايي رژيم غفاري خوبه يا ليمويي رژيم ليمويي ني ني سايت غذايي كروناويسروس كنترل كوويد-19 گيري ليمويي ليمويي لاغري ناشي همه https://hydoc.ir/?p=7384
متخصصان بهداشت مي گويند با تغيير در محدوديت هاي رژيم غذايي مي توان احساس اضطراب ناشي از بيماري Kovid-19 را كنترل كرد. به گزارش سلام دكتر ، شروع و ادامه شيوع بيماري كويد -19 باعث شده است كه بسياري از افراد و جوامع دچار اضطراب و استرس شوند كه در اين بين سلامت روان اهميت …
منبع: مجله پزشكي سلام دكتر
كنترل اضطراب ناشي از همه گيري با رژيم غذايي
متخصصان بهداشت مي گويند با تغيير در محدوديت هاي رژيم غذايي مي توان احساس اضطراب ناشي از بيماري Kovid-19 را كنترل كرد.
به گزارش سلام دكتر ، شروع و ادامه شيوع بيماري كويد -19 باعث شده است كه بسياري از افراد و جوامع دچار اضطراب و استرس شوند كه در اين بين سلامت روان اهميت بيشتري پيدا مي كند.
به گفته متخصصان تغذيه ، افراد با ايجاد تغيير در سبك زندگي مي توانند اضطراب خود را كنترل كنند.
به عنوان مثال ، گنجاندن برخي از غذاها در رژيم روزانه شما ممكن است يكي از مراحل اساسي در اين مسير باشد. ميوه ها ، سبزيجات ، لوبيا ، غلات كامل براي سلامتي شما مفيد هستند.
غذاهاي غني از پتاسيم مانند موز و تخمه كدو نيز به حفظ تعادل الكتروليت ها و كنترل فشار خون كمك مي كند.
علاوه بر اين ، مصرف اين غذاها در تسكين علائم استرس و اضطراب نقش دارد.
تخمه كدو تنبل همچنين منبع خوبي از عنصر “روح” است. كمبود معنوي با تأثيرات مخربي بر روح و روان انسان همراه است.
به گزارش روزنامه تايمز هند ، متخصصان تغذيه تأكيد مي كنند كه فرد علاوه بر حفظ ذهنيت مثبت و استراحت مناسب ، بايد يك رژيم غذايي متعادل و غني از مواد مغذي داشته باشد تا بتواند در برابر فشارهاي رواني و مشكلات روحي مقاومت كند.
سبزيجات برگ سبز منبع غني از منيزيم است كه اضطراب را كاهش مي دهد و فرد را آرام مي كند.
مصرف ويتامين E و امگا 3 در آجيل و دانه ها نيز با كاهش احساس اضطراب ، بي حالي و استرس همراه است. اين غذاها سرشار از فيبر غذايي ، اسيدهاي چرب مفيد ، ويتامين ها ، مواد معدني و آنتي اكسيدان هايي هستند كه سلامت مغز را تقويت مي كنند.
متخصصان تغذيه ، علاوه بر موارد فوق ، توصيه مي كنند كه برخي از مواد غذايي ديگر نيز در رژيم غذايي گنجانده شوند ، از جمله:
شكلات تلخ: اين غذا حاوي “تئوبرومين” است كه براي كاهش اضطراب و بهبود روحيه فرد تركيب شده است.
مركبات: مصرف مركبات ، حاوي ويتامين C مانند پرتقال و گريپ فروت ، تأثير بسزايي در سيستم ايمني بدن دارد و ذهن را آرام مي كند.
پروبيوتيك ها: مصرف پروبيوتيك ها تأثير مثبتي بر ميكروبيوم روده دارد كه مي تواند تأثير مستقيمي بر سلامت روان و رفتار آن داشته باشد.
دامنوش بوبونا: اين چاي داراي خواص آنتي اكسيداني و آرام بخشي است كه مي تواند احساس اضطراب را كاهش دهد.
انتهاي پيام
.
منبع: مجله پزشكي سلام دكتر
كنترل اضطراب ناشي از همه گيري با رژيم غذايي