فضاي گالري تالار در قسمت قديمي تالار قندريز اخيراً كار خود را با نمايش برخي از آثار هنرمندان دامپزشكي آغاز كرد. اين گالري كوچك ، هم براي زنده نگه داشتن ياد منصور قنداري و هم شايد براي زنده نگه داشتن فضاي نمايشگاه ، نمايشگاه اول خود را فقط به كارهاي هنرمندان اختصاص داده است. به …
حيات دوباره يك گالري ۵۷ ساله با يادي از منصور قندريز https://titr-news.ir/2021/05/حيات-دوباره-يك-گالري-۵۷-ساله-با-يادي-از/ تيتر نيوز Sun, 23 May 2021 21:56:07 0000 فرهنگ و هنر https://titr-news.ir/2021/05/حيات-دوباره-يك-گالري-۵۷-ساله-با-يادي-از/ فضاي گالري تالار در قسمت قديمي تالار قندريز اخيراً كار خود را با نمايش برخي از آثار هنرمندان دامپزشكي آغاز كرد. اين گالري كوچك ، هم براي زنده نگه داشتن ياد منصور قنداري و هم شايد براي زنده نگه داشتن فضاي نمايشگاه ، نمايشگاه اول خود را فقط به كارهاي هنرمندان اختصاص داده است. به …
فضاي گالري تالار در قسمت قديمي تالار قندريز اخيراً كار خود را با نمايش برخي از آثار هنرمندان دامپزشكي آغاز كرد. اين گالري كوچك ، هم براي زنده نگه داشتن ياد منصور قنداري و هم شايد براي زنده نگه داشتن فضاي نمايشگاه ، نمايشگاه اول خود را فقط به كارهاي هنرمندان اختصاص داده است.
به گزارش تيتر نيوز ، “پانزده سال پس از سالن” عنوان نمايشگاهي است كه هم اكنون در گالري فضايي هال در حال برگزاري است. در اين نمايشگاه دو تنديس از سعيد شهلاپور به نمايش گذاشته شده است و علاوه بر اين آثار منصور قندريز ، پروانا ايتدامي ، فرشيد مالكي ، راوين پاكباز ، محمدرضا جوديت و گارنيك در هاكوئيان ديده مي شود. اين گالري همچنين داراي دو نسخه از پوستر مرتضي مميز است.
مسئول نمايشگاه مي گويد هيچ يك از اينها براي فروش ارائه نشده و از مجموعه شخصي افراد جمع آوري شده است. به گفته وي ، با توجه به اينكه گالري كار خود را در سايت تالار قندريز آغاز كرده است ، اولين نمايشگاه خود را نيز به ياد محل اين تالار راه اندازي كرده است.
اين مقام مسئول خاطرنشان كرد: محل برگزاري اين گالري تا سال 65 به عنوان تالار قندريز فعال بود و پس از آن در سالهاي بعد تغيير كاربري داد و تحت عناوين ديگري مانند چاپخانه فعال بود اين مكان اكنون با كاربردهاي فرهنگي و هنري خود به عنوان يك گالري “فضاي آزاد” شروع به كار كرده است.
با تعيين پيش زمينه موقعيت اين گالري ، در ابتدا به “تالار ايران” معروف شد و پس از مرگ منصور قندريز ، به نگارخانه قندريز تغيير يافت. گروهي از هنرمندان مدرن ايراني مكاني را به نام “تالار ايران / قندهاري ها” ايجاد كردند. .
كتابهاي هنري تاريخ اين لحظه را به ويژه در تيرماه سال 1343 ثبت كرده اند. اما ظاهراً اين لحظه خودش يك پيشينه تاريخي دارد. پيش زمينه اي كه مدت ها پيش آغاز شده است. و سرانجام در اين روز خاص مورد اعتراض قرار گرفت و به حضار ارائه شد. اين فضا در پاسخ به س questionsالاتي كه در ذهن هر هنرمند ايران / سالن قندهاري رسوخ كرده بود ، ايجاد شده است. “پاسخ اين س questionsالات در 14 سال وجود آن بيان شده است كه صفحه اي از تاريخ هنر امروز ايران است.”
دهه 1940 قطعاً يكي از مهمترين سالها براي پيشرفت هنر مدرن در ايران است. علاوه بر ظهور هنرمنداني كه هركدام از آنها نقشي بسيار قدرتمند در دنياي هنر معاصر ايران بر جاي گذاشتند ، يكي از اين تحولات ايجاد گالري هاي هنري و تئاترهاي مشابه تالار ايراني بود. سالني كه نه تنها در زمان خود تأثيرگذار بوده بلكه در دنياي هنر نيز به خوبي از آن ياد مي شود و حتي بسياري از آن تقليد مي كنند.
تالار ايران
تالار ايران در سال 134343 ، اندكي پس از مرگ منصور قندريز ، يكي از بنيانگذاران و هنرمندان اصيل تالار ، افتتاح شد و نام آن را به تالار قندهار تغيير داد. شاو ادامه داد و فعاليت خود را تا پايان ادامه داد. سال 1956. در طول اجرا ، سالن ميزبان و همراه هنرمندان بسياري است كه آرزوي شهرت و ثروت را دارند. هنرمنداني چون روئن پاكباز ، سعيد شهلاپور ، پروين ايتاداري ، حسين مجيبي ، مورتيزا مميز ، بهمن جلالي ، كامبيز دارامبخش ، گرانيك داراهكوپيان ، مسعود عربشاهي ، فرامرز پيلارام و …
در ادامه اين گزارش ، مي توانيد كارهاي اين گالري را ببينيد كه مدتي بسته بود و اكنون نام ديگري در ابتداي مسير دارد:
تنديس سعيد شهلاپور
2 اثر مورتيزا مومياز ؛ اين آثار اصيل نيستند
آثار فرشيد مالكي
اثر منصور قندريز
كار نظافتچي
تنديس سعيد شهلاپور
انتهاي پيام