مراقب عوارض مواد شوينده در خانه تكاني باشيد

جامع ترين اخبار پزشكي جهان را در اين وبلاگ مطالعه نماييد

مراقب عوارض مواد شوينده در خانه تكاني باشيد

۱۴ بازديد

رئيس گروه بهداشت حرفه اي در آژانس امور بهداشتي دانشگاه علوم پزشكي شهيد بهشتي گفت: “هر ساله با نزديك شدن به پايان سال ، بازاري براي فعاليت هاي مربوط به نظافت منزل ، استفاده از شوينده ها و سفيد كننده ها و زباله وجود دارد. غذا خوردن گرم مي شود. سلامتي به گزارش سلام دكتر …

منبع: مجله پزشكي سلام دكتر
مراقب عوارض مواد شوينده در خانه تكاني باشيد

مراقب عوارض مواد شوينده در خانه تكاني باشيد https://hydoc.ir/مراقب-عوارض-مواد-شوينده-در-خانه-تكاني-ب/ https://hydoc.ir/مراقب-عوارض-مواد-شوينده-در-خانه-تكاني-ب/#respond سلام دكتر Sat, 13 Mar 2021 15:01:50 0000 رسانه سلامت و دانش https://hydoc.ir/مراقب-عوارض-مواد-شوينده-در-خانه-تكاني-ب/

رئيس گروه بهداشت حرفه اي در آژانس امور بهداشتي دانشگاه علوم پزشكي شهيد بهشتي گفت: “هر ساله با نزديك شدن به پايان سال ، بازاري براي فعاليت هاي مربوط به نظافت منزل ، استفاده از شوينده ها و سفيد كننده ها و زباله وجود دارد. غذا خوردن گرم مي شود. سلامتي به گزارش سلام دكتر …

منبع: مجله پزشكي سلام دكتر
مراقب عوارض مواد شوينده در خانه تكاني باشيد

رئيس گروه بهداشت حرفه اي در آژانس امور بهداشتي دانشگاه علوم پزشكي شهيد بهشتي گفت: “هر ساله با نزديك شدن به پايان سال ، بازاري براي فعاليت هاي مربوط به نظافت منزل ، استفاده از شوينده ها و سفيد كننده ها و زباله وجود دارد. غذا خوردن گرم مي شود. سلامتي

به گزارش سلام دكتر ، مهندس حريري با بيان اينكه شيوع بيماري كويد 19 در جامعه منجر به افزايش استفاده از مواد شوينده و ضد عفوني كننده در يك سال گذشته شده است ، افزود: سرانه مصرف اين نوع در خانوارها نسبت به سالهاي گذشته دو برابر شده است.

وي با اشاره به افزايش مواجهه مردم به ويژه خانم هاي خانه دار با اين مواد شيميايي گفت: با توجه به مزمن بودن برخي از تأثيرات تماس با مواد شيميايي ، ممكن است در سال هاي آينده شاهد مشكلات بهداشتي باشيم ، بنابراين در استفاده از آنها مراقب باشيد. . • رعايت اين مواد و استانداردهاي ايمني و بهداشتي بسيار مهم است.

به گفته حريري ، تركيب اكثر اين مواد شيميايي ، به دليل ماهيت عملكردي آنها (رنگ آميزي ، سفيد كنندگي و ضد عفوني كنندگي سطوح) ، از مواد شيميايي اسيدي يا قليايي مانند آمونياك گرفته شده است كه تحريك كننده هستند و باعث تماس پوست يا قرار گرفتن در معرض استنشاق مي شوند. اين باعث اثرات مخربي بر روي سيستم هاي مختلف بدن مي شود.

وي با اشاره به استفاده گسترده از ضد عفوني كننده هاي دست مبتني بر الكل در اپيدمي كرونا گفت: الكل يك حلال نسبتاً قوي است و با از بين بردن چربي دست از پوست خطر ابتلا به درماتيت را افزايش مي دهد.

آقاي حريري يادآور شد كه به ابتكار برخي از شركت ها ، مواد ضدعفوني كننده حاوي الكل در بستر گليسرول توليد شده است تا اين مشكل كاهش يابد.

كودكان را با مواد شوينده تنها نگذاريد

وي با تأكيد بر نگه داشتن مواد شوينده در مكاني مناسب و دور از دسترس كودكان ، افزود: نگهداري اين مواد شوينده در آشپزخانه و كابينت هاي پايين خطر مسموميت كودكان با اين مواد را افزايش مي دهد.

اين كارشناس بهداشت حرفه اي به خانواده ها هشدار داده است كه كودكان را با اين مواد تنها نگذارند و اگر هنگام استفاده از اين مواد مجبور به پاسخگويي به تلفن يا آيفون در خانه هستند ، كودك را با خود ببريد.

و استفاده از دستكش و عينك در هنگام كار با مواد سفيد كننده و لايه بردار براي جلوگيري از تماس پوست و پاشيدن اين مواد در چشم در نظر گرفته شد. هنگام كار با مواد شوينده ، به دليل خاصيت چربي زدايي ، استفاده از دستكش براي جلوگيري از خشك شدن پوست دست ها ضروري است.

دستگاه تنفس يكبار مصرف در هنگام كار با مواد شوينده هيچ تأثيري ندارد

حريري با اشاره به ناكارآمدي استفاده از ماسكهاي يكبار مصرف در كاهش قرار گرفتن در معرض استنشاق اين مواد ، گفت: قطر بخارات شيميايي بسيار كمتر از قطر منافذ ماسك است كه مي توان دفع كرد و به راحتي از طريق آنها عبور مي كند. ” ممكن است در كاهش بوي ناشي از اين مواد مثر باشد.

وي تأكيد كرد: هنگام استفاده از اين مواد براي تميز كردن مكان هاي بسته مانند سرويس بهداشتي و توالت ، بايد پنجره باز شود و در صورت نبود پنجره ، درب بايد باز بماند و سيستم تهويه براي كاهش تجمع دود كار كند. اين مواد در محيط وجود دارد.

از اختلاط مواد شوينده با آب گرم خودداري كنيد

رئيس اداره بهداشت حرفه اي معاون وزير بهداشت همچنين هشدار داد كه سفيد كننده ها و لايه بردارها هرگز نبايد با هم مخلوط شوند زيرا سميت اين مواد در اثر واكنش مواد شيميايي افزايش مي يابد.

به گفته وي ، از اختلاط اين مواد با آب داغ نيز بايد خودداري شود ، زيرا گرما همچنين باعث افزايش واكنش هاي شيميايي و افزايش انتشار گازهاي شيميايي مي شود.

حريري با اشاره به خطرات استفاده از شوينده ها گفت: استفاده از اين مواد توسط افراد مبتلا به بيماري هاي تنفسي مانند آسم يا آلرژي مي تواند بيماري را تشديد كند.

در صورت تماس چشم با پاك كننده ، چشم ها را با آب فراوان بشوييد

به گزارش روابط عمومي دانشگاه علوم پزشكي شهيد بهشتي ، اين كارشناس گروه بهداشتي دانشگاه توصيه كرد در صورت پاشيدن اين مواد بر روي چشم ، حداقل 15 دقيقه چشم خود را با مقدار زيادي آب بشويند و سپس مشاهده كنند يك چشم پزشك زيرا اين مواد مي توانند صدمات جبران ناپذيري به قرنيه وارد كنند.

مهندس حريري در پايان سخنان خود اظهار داشت: قبل از استفاده از مواد سفيد كننده ، پلاسترها و ساير مواد شوينده ، حتما برچسب روي برچسب را بخوانيد ، زيرا اين كارت حاوي اطلاعات ايمني و بهداشتي مفيد ، مشاوره و كمك هاي اوليه در هنگام تماس با اين موارد است. مواد؟

انتهاي پيام

منبع: مجله پزشكي سلام دكتر
مراقب عوارض مواد شوينده در خانه تكاني باشيد

https://hydoc.ir/مراقب-عوارض-مواد-شوينده-در-خانه-تكاني-ب/feed/ 0

تا كنون نظري ثبت نشده است
ارسال نظر آزاد است، اما اگر قبلا در رویا بلاگ ثبت نام کرده اید می توانید ابتدا وارد شوید.