از افسردگي فصلي چه مي دانيد؟

جامع ترين اخبار پزشكي جهان را در اين وبلاگ مطالعه نماييد

از افسردگي فصلي چه مي دانيد؟

۲۱ بازديد

اين روانپزشك در دانشگاه علوم پزشكي شهيد بهشتي با اشاره به اينكه مانيا يا مانيا حالت افسردگي است ، گفت: اين اختلال همزمان با بهار و با تظاهراتي مانند شادي و خلق و خوي بالا به صورت شادي و شدت شروع مي شود. خوش بيني ، مشكل در تمركز و برنامه ريزي بلند پروازانه. به …

منبع: مجله پزشكي سلام دكتر
از افسردگي فصلي چه مي دانيد؟

از افسردگي فصلي چه مي دانيد؟ https://hydoc.ir/از-افسردگي-فصلي-چه-مي-دانيد؟/ https://hydoc.ir/از-افسردگي-فصلي-چه-مي-دانيد؟/#respond سلام دكتر Fri, 05 Feb 2021 20:47:17 0000 رسانه سلامت و دانش https://hydoc.ir/از-افسردگي-فصلي-چه-مي-دانيد؟/

اين روانپزشك در دانشگاه علوم پزشكي شهيد بهشتي با اشاره به اينكه مانيا يا مانيا حالت افسردگي است ، گفت: اين اختلال همزمان با بهار و با تظاهراتي مانند شادي و خلق و خوي بالا به صورت شادي و شدت شروع مي شود. خوش بيني ، مشكل در تمركز و برنامه ريزي بلند پروازانه. به …

منبع: مجله پزشكي سلام دكتر
از افسردگي فصلي چه مي دانيد؟

اين روانپزشك در دانشگاه علوم پزشكي شهيد بهشتي با اشاره به اينكه مانيا يا مانيا حالت افسردگي است ، گفت: اين اختلال همزمان با بهار و با تظاهراتي مانند شادي و خلق و خوي بالا به صورت شادي و شدت شروع مي شود. خوش بيني ، مشكل در تمركز و برنامه ريزي بلند پروازانه.

به گزارش خبرگزاري دانشجويان ايران ، دكتر جمال شمس توضيح داد كه در برخي از فصول سال به دلايل نامعلوم ممكن است در برخي افراد خلق و خوي تغيير كند و گفت: افسردگي فصلي اختلالي است كه معمولاً با تغيير به بالاترين حد خود مي رسد از فصول.

وي افزود: “به طور كلي افسردگي فصلي نوعي اختلال است كه در آن فرد در ساير مواقع سال طبيعي است اما در يك فصل خاص احساس اضطراب و افسردگي مي كند.”

وي با بيان اينكه “با شروع پاييز ، هرچه روز كوتاهتر و نور خورشيد كمتر باشد ، خطر افسردگي بيشتر مي شود.”

شمس گفت: “نور خورشيد و ساعت بيولوژيكي بدن ، كه ترشح هورمون ها را تنظيم مي كند ، مي تواند بر خلق و خو و خواب تأثير بگذارد. افرادي كه با تغيير فصل دچار افسردگي مي شوند ، زودتر نور مي گيرند تا ديرتر.”

يك عضو هيئت علمي در گروه روانپزشكي دانشگاه گفت كه با شروع پاييز و خنك شدن هوا 11٪ از حالات عمومي مردم كاهش مي يابد.

وي گفت: “همه افراد مبتلا به افسردگي فصلي لزوماً داراي اختلال افسردگي نيستند. درصد كمي از افرادي كه با تغيير فصل به يكباره دچار اضطراب و افسردگي مي شوند ممكن است به درمان مداخله اي نياز داشته باشند.

اين روانپزشك دانشگاه با بيان اينكه اختلال عاطفي فصلي يا افسردگي از طرق مختلف بر افراد تأثير مي گذارد ، افزود: “احتمال تغييرات خلقي در بهار وجود دارد.”

شمس با بيان اينكه احتمال ابتلا به افسردگي با شروع پاييز بسيار بيشتر از بهار است ، توضيح داد: مانيا يا مانيا حالت افسردگي است ، در اين شكل از يك اختلال خلقي كه همزمان با بهار شروع مي شود ، انرژي فرد بسيار زياد است بالا اين اختلال در تظاهراتي مانند هيجان ، تحريك پذيري ، بيش فعالي ، خلق و خوي زياد ، خوش بيني شديد ، بي قراري حركتي ، مشكل در تمركز و برنامه ريزي بلند پروازانه ظاهر مي شود.

وي گفت: در افراد مبتلا به اختلال دو قطبي ، علائم شيدايي و شيدايي با اوايل بهار و اختلال افسردگي در پاييز عود مي كند.

اين روانپزشك دانشگاه با اشاره به اينكه علائم و نشانه هاي افسردگي فصلي بسيار شبيه افسردگي مزمن است ، خاطرنشان كرد: از دست دادن انرژي ، مشاهده تغييرات در خواب ، ميل جنسي ، توجه و تمركز و تغيير اشتها از علائم افسردگي است. “

وي گفت: تنها عاملي كه افسردگي فصلي را از ساير اختلالات رواني و افسردگي متمايز مي كند ، زمان شروع افسردگي فصلي است ، افسردگي فصلي در برخي از سال هاي سال عود مي كند.

شمس با اشاره به اينكه احتمال ابتلا به همه بيماري ها و اختلالات رواني تقريباً يكسان است خاطرنشان كرد: به عنوان مثال حداكثر سن ابتلا به افسردگي بين 30 تا 40 سالگي است يا اختلال دو قطبي يا شيدايي در 25-25 سالگي بيشتر است.

اين عضو هيئت علمي تأكيد كرد كه به طور كلي ، انواع بيماري ها ، كه اختلالات رواني نيز از آنها مستثني نيست ، تاريخ شروع مشخص يا سن خاصي ندارند: ممكن است فردي بيش از پنجاه سال يا كمتر از 20 سال داشته باشد سال • از افسردگي يا افسردگي فصلي رنج مي برد.

شمس با اشاره به اهميت انواع مختلف درمان افسردگي ، تأكيد كرد: اگر اين بيماري زودتر از قبل وخيمتر از علائم تشخيص داده شود و درمان شود ، روند درمان تا حد زيادي از بروز مشكلات بيشتر جلوگيري مي كند.

وي استفاده از درمان هاي دارويي ، غير دارويي يا شاخص را از جمله روش هاي درمان افسردگي فصلي دانست و تأكيد كرد: اينكه درمان اين اختلال با كمك نور درماني ، دارو و روش هاي روانشناختي انجام مي شود و در صورت ابتلاي فرد به اين بيماري. اختلال دو قطبي ، او بايد به دكتر مراجعه كند. اين براي زمان نور درماني و ساير داروهاي ضد افسردگي مهم است.

به گزارش روابط عمومي دانشگاه علوم پزشكي شهيد بهشتي ، روانپزشك دانشگاه گفت: درمان با داروهاي ضد افسردگي براي برخي از بيماران مبتلا به اختلال فصلي عاطفي بسيار موثر خواهد بود ، به خصوص اگر علائم شديد باشد.

انتهاي پيام

منبع: مجله پزشكي سلام دكتر
از افسردگي فصلي چه مي دانيد؟

https://hydoc.ir/از-افسردگي-فصلي-چه-مي-دانيد؟/feed/ 0

تا كنون نظري ثبت نشده است
ارسال نظر آزاد است، اما اگر قبلا در رویا بلاگ ثبت نام کرده اید می توانید ابتدا وارد شوید.