افسردگي يك اختلال رواني است كه اگر شدت پيدا كند ميتواند سلامت كلي فرد را به طور جدي به خطر بياندازد. به گزارش پايگاه خبري، تمام افراد ممكن است هرازگاهي احساس غمگيني و دلتنگي داشته باشند خصوصا اگر اتفاق ناراحت كنندهاي برايشان رخ داده باشد. تجربه احساس افسردگي و غم براي مدتي كوتاه، امري طبيعي است …
منبع :
چند توصيه مفيد به افراد افسرده
چند توصيه مفيد به افراد افسرده https://ijmarket.com/blog/چند-توصيه-مفيد-به-افراد-افسرده/ https://ijmarket.com/blog/چند-توصيه-مفيد-به-افراد-افسرده/#respond ايجي ماركت Sat, 07 Nov 2020 18:00:08 0000 اخبار بازار https://ijmarket.com/blog/چند-توصيه-مفيد-به-افراد-افسرده/
افسردگي يك اختلال رواني است كه اگر شدت پيدا كند ميتواند سلامت كلي فرد را به طور جدي به خطر بياندازد. به گزارش پايگاه خبري، تمام افراد ممكن است هرازگاهي احساس غمگيني و دلتنگي داشته باشند خصوصا اگر اتفاق ناراحت كنندهاي برايشان رخ داده باشد. تجربه احساس افسردگي و غم براي مدتي كوتاه، امري طبيعي است …
منبع :
چند توصيه مفيد به افراد افسرده
افسردگي يك اختلال رواني است كه اگر شدت پيدا كند ميتواند سلامت كلي فرد را به طور جدي به خطر بياندازد.
به گزارش پايگاه خبري، تمام افراد ممكن است هرازگاهي احساس غمگيني و دلتنگي داشته باشند خصوصا اگر اتفاق ناراحت كنندهاي برايشان رخ داده باشد.
تجربه احساس افسردگي و غم براي مدتي كوتاه، امري طبيعي است اما چنانچه اين احساس به شكل غيرمعمولي طولاني شود از اين مرحله به بعد به يك اختلال يا بيماري رواني مزمن تبديل شده و نياز به مديريت صحيح و مداوم دارد چون در غير اين صورت تمام فعاليتهاي معمول و جنبههاي زندگي فرد را تحت تاثير قرار داده و حتي سلامت جسم او را نيز تهديد ميكند.
يكي از مباحث مهم در امر مديريت علائم افسردگي، “خودمراقبتي” است. فرد مبتلا به افسردگي حاد در عين حال كه نياز به مشاوره و كمك حرفهاي دارد مي تواند با اقداماتي كوچك و جزئي، خلق و خو و در نهايت سلامت روان خود را بهبود بخشد.
اين تغييرات كوچك براي مديريت علائم افسردگي از تغذيه گرفته تا ساير موضوعات مرتبط با سبك زندگي را شامل ميشود.
در اين مطلب سايت تخصصي “ان دي تي وي” به نقل از دكتر “شويتا شارما”، روانشناس باليني در بيمارستان آسيايي كلمبيا، چندين توصيه كاربردي در حوزه خودمراقبتي ارائه كرده كه به افراد افسرده كمك ميكند تا به شيوهاي موثرتر از افت خُلقشان جلوگيري و در كاهش علائم افسردگي موفقتر عمل كنند:
– مرحله اول در خودمراقبتي، آگاه شدن نسبت به احساسات خود و حالت غم و افسردگي و نيز پذيرفتن اين احساسات است تا بتوان با آنها با شيوهاي صحيح روبرو شد.
– نكته دوم بدست آوردن ديد مثبت به كمك ذهنآگاهي است. تعبير ساده اين مطلب اين است كه روي امور و موضوعات فعلي كه در همين لحظه با آنها مواجه هستيد، متمركز باشيد.
– به خودتان يادآوري كنيد كه هيچ موضوعي دائمي نيست، اگرچه در اين مرحله به تلاشهاي گروهي و روش درماني مناسب نياز پيدا ميكنيد.
– “صحبت كردن” مهمترين مرحله از درمان افسردگي است. بنابراين بدون هيچ احساس شرم و نگراني، در مورد مشكل خود با ديگران صحبت كنيد و در اولين فرصت از يك متخصص كمك بگيريد.
– داشتن پايگاه خبريمه منظم براي خواب و تغذيه، كمك بزرگي در اين زمينه به شما ميكند چرا كه تاثير مهمي در بهبود بهداشت رواني به طور كلي دارد. در عين حال تمرينات آرامسازي و رلكسيشن مانند تنفس عميق هم به بهبود سلامت روان كمك بسياري ميكنند.
– با دوستان و عزيزان خود در ارتباط باشيد و از آنها حمايت رواني و عاطفي بگيريد. همچنين ميتوانيد هر روز افكار و احساسات خود را روي كاغذ بياوريد چرا كه يادداشت نوشتنِ آزادانه به شما كمك ميكند تا اين احساسات را جاري كرده و از ذهن خود به تدريج خارج كنيد.
– اگر در انجام مراحل بالا به موفقيتي دست پيدا كنيد به تدريج ميتوانيد سراغ انجام فعاليتهاي مورد علاقه خود برويد. انجام سرگرميها و كارهاي مورد علاقهتان بسيار مهم است و اينكه اين كارها را بدون هيچ نگراني يا فشار اجتماعي انجام دهيد.
– براي انجام كارها و سرگرميهايي كه دوست داريد مثل آشپزي يا تماشاي فيلم كه بسته به سليقه هر فرد متفاوت است، وقت بيشتري بگذاريد.
– تغذيه سالم و ورزش، دو ركن مهم در مسير مقابله با افسردگي است. تغذيه سالم به بهداشت رواني كمك مي كند و ورزش و تحرك نيز به ترشح هورمونهاي شاديبخش و بالا برنده خلق در مغز ميانجامد.
– نكته آخر كه بيشتر يك يادآوريست اين است كه علائم افسردگي را هرگز ناديده نگيريد و براي اينكه از مشكلات بيشتر و پيچيدهتر جلوگيري كنيد حتما در صورت آگاهي از اين احساسات در خود، در اولين فرصت از يك متخصص كمك بگيريد.
انتهاي پيام
جهت ديدن مقالات بيشتردر مجموعه اخبار كسب و كار كليك كنيد
https://drghiasvand.com/چند-توصيه-مفيد-به-افراد-افسرده/
مسووليت كليه محتواي سايت بر عهده منابع اصلي بوده وبانك مشاغل اينفوجاب هيچ مسووليتي در قبال محتوا ندارد.
منبع :
چند توصيه مفيد به افراد افسرده