ورود به باشگاه سازندگان واكسن كرونا و درخواست كشورها از ايران

جامع ترين اخبار پزشكي جهان را در اين وبلاگ مطالعه نماييد

ورود به باشگاه سازندگان واكسن كرونا و درخواست كشورها از ايران

۹ بازديد

واكسيناسيون كرونا در سراسر جهان آغاز شده است. ابرقدرتها واكسنهاي خود را بدون توجه به وضعيت ساير كشورها شروع كردند. در ايران ، علاوه بر پيگيري واردات واكسن از منابع معتبر ، روش اصلي تهيه واكسن براي واكسن هاي عمومي در داخل توليد و توليد مشترك شده است. توليدكنندگان داخلي استقبال بيش از حد خود …

منبع: مجله پزشكي سلام دكتر
ورود به باشگاه سازندگان واكسن كرونا و درخواست كشورها از ايران

ورود به باشگاه سازندگان واكسن كرونا و درخواست كشورها از ايران https://hydoc.ir/ورود-به-باشگاه-سازندگان-واكسن-كرونا-و-د/ https://hydoc.ir/ورود-به-باشگاه-سازندگان-واكسن-كرونا-و-د/#respond سلام دكتر Fri, 25 Jun 2021 23:03:07 0000 رسانه سلامت و دانش از ايران باشگاه به توليد ويروس كرونا درخواست رژيم لاغري ليمويي رژيم ليمويي چيست سازندگان كرونا كروناويسروس كشورها لاغري ليمويي ليمويي رژيم نمونه رژيم ليمويي واكسن واكسن كرونا ورود وزارت بهداشت https://hydoc.ir/?p=7954

واكسيناسيون كرونا در سراسر جهان آغاز شده است. ابرقدرتها واكسنهاي خود را بدون توجه به وضعيت ساير كشورها شروع كردند. در ايران ، علاوه بر پيگيري واردات واكسن از منابع معتبر ، روش اصلي تهيه واكسن براي واكسن هاي عمومي در داخل توليد و توليد مشترك شده است. توليدكنندگان داخلي استقبال بيش از حد خود …

منبع: مجله پزشكي سلام دكتر
ورود به باشگاه سازندگان واكسن كرونا و درخواست كشورها از ايران

واكسيناسيون كرونا در سراسر جهان آغاز شده است. ابرقدرتها واكسنهاي خود را بدون توجه به وضعيت ساير كشورها شروع كردند. در ايران ، علاوه بر پيگيري واردات واكسن از منابع معتبر ، روش اصلي تهيه واكسن براي واكسن هاي عمومي در داخل توليد و توليد مشترك شده است. توليدكنندگان داخلي استقبال بيش از حد خود را از دست داده اند و امروز ايران در ميان شش يا هفت كشور برتر توليد ويروس كرونا در جهان است.

به گزارش سلام دكتر ، كرونا اعلام كرد كه براي نشان دادن اينكه با همه پيشرفتهاي صورت گرفته در سيستم بهداشت جهاني ، طبيعت هنوز هم مي تواند چالشهاي جدي براي انسان ايجاد كند. چالش هايي كه زندگي روي زمين را به خطر مي اندازد. اكنون ويروس چاموس خواستار تعيين توانايي كشورها در مديريت بيماري همه گير در قرن بيست و يكم بود و كشوري كه حضور وي ناديده گرفته شده يا ناديده گرفته شده بود در گرداب بيماري و مرگ بود. بر اين اساس است كه در ابتدا ، كشورهايي كه تاج را در نظر نگرفتند ، مرگ صدها و حتي هزاران نفر را تجربه كردند.

در ايران ، عليرغم تمام اقدامات مورد بحث قبل از ورود ويروس و اعلام رسمي ويروس در كشور ما ، از جمله توقف پروازها به چين و كنترل ، كنترل و نظارت بر مرزها و مسافران ورودي به كشور و غيره ، كرونا سرانجام وارد ايران شد. اما به گفته مقامات بهداشتي كشور ، ويروس ها نيازي به گذرنامه و ويزا ندارند و دير يا زود مرزها را رد مي كنند و به كشورهاي مختلف مي رسند. در هر صورت ، ماجراي كرونا در كشور ما با اعلام رسمي وزارت بهداشت براي شناسايي دو مورد مثبت كرونا در قم ، 20 فوريه 2017 آغاز شد.

تاج ، تحريم و جنگ اقتصادي در ايران

با شيوع بيماري همه گير Kovid-19 در ايران ، مشكل فقط ويروسي به نام Korona نبود ، بلكه كشور ما با مشكلات زيادي از جمله تحريم هاي آمريكا ، فشارهاي بين المللي و … روبرو بود. در حالي كه پرسنل پزشكي و بيماران به دليل كمبود لباس محافظ ، ماسك ، اكسيژن ساز و غيره گير كرده بودند ، كشورهاي مختلف به دليل تحريم هاي آمريكا از كمك به ايران خودداري كردند. در چنين شرايطي است كه وزير بهداشت بارها و بارها دولت تاج كشور را براي شنا در اقيانوس بلا با دستان بسته توصيف كرده و البته اعلام كرده است كه چشم هاي ايران در اين اقيانوس باز است. زيرا به زودي ايران توانست كمبودهاي موجود در اين زمينه را جبران كند.

سال سخت كرونا

بر اين اساس ، وزير بهداشت بارها اعلام كرده است كه ما سال سختي را پشت سر گذاشته ايم و علاوه بر سختي هاي ناشي از ترس از تحريم هاي سركوبگرانه و خزانه خالي ، فشارهاي زيادي را به خاطر Covid 19 و ابتدا از زمان همه گير تحمل كرده ايم. ما با دشواري هايي روبرو بوده ايم و هنگامي كه مي خواستيم تجهيزات بياوريم ، با مشكلات و ظلم از سراسر جهان روبرو شده ايم. براي تهيه و حمل ماسك N95 ، در روزهاي ابتدايي ما به دور دنيا سفر كرديم و پس از رسيدن اين تجهيزات به هر فرودگاه ، آنها اقلام را بسته بندي كردند.

با اين حال ، وزير بهداشت تأكيد كرد كه در مدت 55 روز ما از واردكننده ماسك و تجهيزات به يك توليد كننده و سپس صادر كننده تبديل شده ايم. همچنين ، در اوج تحريم ها و كمبود پول و فشار بين المللي ، به جايي نرسيديم ، ما دو ماه وقت صرف ساخت داروهايي مانند RamedSavir و Favipiravir در اين كشور كرديم و به سازمان بهداشت جهاني گفتيم كه آنها اين باور را ندارند.

جنگ واكسن

اما ، گام بعدي جنگ عليه واكسن ها بود. واكسني كه واكسن سازان در سرتاسر جهان در ابتدا از آن استفاده مي كردند ، اما از همان ابتدا مشخص بود كه علي رغم تحريم هاي آمريكا عليه واردات دارو و تجهيزات پزشكي ، يك واكسن موثر عليه Covid-19 در سراسر جهان توليد مي شود و اين براي ما دشوار است. همچنين به راحتي به ايران نمي آمد. همانطور كه وزير بهداشت در اين زمينه اظهار داشت ، شما نمي دانيد سال گذشته چه كشيديم. در ميان كشورهايي كه خود را دوستان ما مي دانستند ، احتمال واكسينه شدن ما وجود نداشت. برخي از افراد كه دوستان ما بودند فقط گفتند كه ما واكسن را مستقيماً به شما نمي دهيم ، ما آن را به هر كشوري مي دهيم تا به هر كشوري بدهد و در اين راه حل وجود دارد تا نام ما براي ايالات متحده فاش نشود ما را تحت فشار قرار مي دهد

در عين حال ، ايران نمي خواست جمعيت كشور را با مراحل آزمايشي واكسن هاي خارجي آشنا كند. همانطور كه وزير بهداشت در اين زمينه روشن كرد ، ما از كشورها خواستيم كه ما را واكسينه كنند ، ما به آرامي با آنها رفتيم و وقتي آنها به مرحله تحقيق رسيدند ، آنها مي خواستند در ايران آزمايش كنند ، ما گفتيم كه ما اجازه نمي دهيم اين كار را انجام دهيم. كشورهاي منطقه كه گفته مي شود واكسينه شده اند در آزمايشات ايمن سازي در كشورهاي ديگر شركت كرده اند ، اما ما قبول نكرده ايم كه مردم ما واكسينه شوند. با اين حال ، ما گفتيم كه مايل به همكاري با يك شرط و واكسيناسيون با هم هستيم ، اما تنها كشوري كه با ما در مورد انتقال دانش فني موافقت كرد كوبايي ها بودند كه مراحل اول و دوم كشور را به پايان رسانده اند. خودمان و مرحله سوم ما اين كار را در ايران انجام داديم.

بنابراين ، روش اصلي تهيه واكسن براي واكسنهاي جهاني در كشور توليد داخل يا تركيبي از واكسنها در نظر گرفته شد و توليدكنندگان براي توليد واكسنهاي بيماري كرونا در آستين ظهور كردند.

واردات توليدكنندگان واكسن ايراني در زمينه توليد واكسن كرونا

بدين ترتيب واكسيناتورهاي ايراني يكي يكي در زمينه هاي مختلف توليد واكسن بيماري كرونا عروقي وارد شدند و پس از انجام تحقيقات و آزمايشات اوليه و نتايج موفقيت آميز آزمايشات حيواني ، وارد زمينه مطالعه باليني واكسن ها شدند. مجموعه هايي مانند بركت ، انستيتوي پاستور ايران ، انستيتو انجماد روزي و … هر كدام در سيستم عامل هاي مختلف كار مي كردند و واكسن هاي ايراني كرونا را توليد مي كردند. در همين شرايط بود كه وزير بهداشت در تاريخ 30 ژانويه 2017 ، در آغاز آزمايش انساني ويروس كرونا ويروس ايراني برونكا ، اعلام كرد كه ما 100 سال در اين منطقه واكسيناسيون مي كنيم. كساني كه فكر مي كنند براي اولين بار واكسينه مي شويم بسيار اشتباه مي كنند. در سال 1299 ما م Instituteسسه پاستور و در سال 1303 م theسسه روزي داريم ، جايي كه همه مردم زندگي خود را با واكسن هاي ايراني آغاز كردند. ما اولين واكسيناتور در آسيا بوديم و كساني بوديم كه اين واكسن را به بسياري از كشورهاي جهان و منطقه صادر كرديم.

بنابراين ، واكسني عليه ويروس كرونا در كشور وارد شد. سرانجام ، در 15 ژوئن 1400 ، وزير بهداشت از صدور مجوز اضطراري براي واكسن كرونا ايراني ، كويران بركت ، خبر داد و بدين ترتيب ايران به كلوپ واكسن كرونا در اين كشور پيوست. جهان در همان زمان ، وزير بهداشت اعلام كرد كه به زودي مجوز استفاده فوري از واكسن Pastokovac صادر مي شود.

ايران به باشگاه واكسن كرونا پيوست

دكتر كيانوش جهانپور سخنگوي سازمان غذا و داروي كشورمان به سلام دكتر گفت.وي گفت: “پيوستن به كلوپ واكسن جهاني رويدادي پراهميت بود كه شايد در كل قرن گذشته در كشور ما اتفاق نيفتاده باشد.” با توليد حداقل يك واكسن از صفر به 100 و توليد انبوه آن در مقياس صنعتي. اين يك رويداد بسيار بزرگ است كه هم باعث افتخار ملي بود و هم نشان از درستي استراتژي ها و برنامه ريزي ها در اين زمينه ، كه ما را به يكي از شش يا هفت كشور جهان تبديل كرده است كه قادر به توليد ويروس كرونا هستند. تا به امروز محصولات صنعتي به ارمغان مي آورد. اين اقدام پتانسيل فناوري در علوم بهداشتي ، دارويي و پزشكي در ايران را نشان مي دهد.

وي افزود: “با توجه به زيرساخت هاي برنامه ريزي شده و اين واقعيت كه در ماه هاي آينده ، حتي در توليد مواد اوليه و محصولات جانبي ، مي توانيم تا حدودي مستقل شويم ، ما مبناي بسيار خوبي براي صادرات به جهان خواهيم داشت.” البته با توجه به مزيت نسبي واكسن ما ، يعني كيفيت بالاي واكسن و ايمني ايراني ، ايمني و واكسيناسيون بهينه و توليد انبوه و مقياس بزرگ ، در ماه هاي آينده قطعاً مشتري بيشتري براي اين واكسن و واكسن هاي اين چنيني در ايران خواهيم داشت.

كاربرد كشورها براي واكسن ويروس كرونا در ايران

جهانپور مي گويد درخواست هاي واكسن هاي ايراني از سراسر جهان هر هفته در حال افزايش است ، اما طبيعتاً توليدات داخلي در چند ماه اول بيشتر در داخل كشور واكسينه مي شود ، اما تمايل به توليد مشترك و ارسال وجود دارد. اين فناوري به كشورهاي مختلف ، واكسن ايراني صادر مي شود و مصرف بيش از حد و ظرفيت واكسن به كشورهاي دوست ، همسايگان و سپس به كشورهاي ديگر تعلق مي گيرد. به طور متوسط ​​، هر هفته يك يا دو كشور درخواست رسمي را به دفتر همكاري هاي بين المللي وزارت بهداشت ارسال مي كنند.

آمادگي ايران براي انتقال دانش فني واكسن هاي ملي

جهانپور ادامه داد: “ايران آماده انتقال دانش فني واكسن ها به ساير كشورها است و بسياري از كشورها مي توانند در هفته ها و ماه هاي آينده از پتانسيل ايران براي انتقال دانش و فن آوري استفاده كنند ، اين كار را به صورت مشاركتي يا به عنوان قرارداد توليد واكسن انجام دهند.” در كشور خود ايراني توليد كنيد. ايران در تلاش است تا از نظر انسان دوستانه و برخورد سالم و انساني با اين موضوع اين امكانات را فراهم كند و برخي از اين كشورها براي انتقال فناوري و همكاري با شركت هاي واكسن ساز ايراني توليد مي كنند.

وضعيت توليد واكسن هاي ايراني

در همان زمان جهانپور در مورد وضعيت واكسن هاي توليد داخل گفت: “در حال حاضر ، در مورد توليد داخل ، خوشبختانه طبق برنامه قبلي ، حداقل يك واكسن مجوز اضطراري دريافت كرده است كه اين يك بركت واكسن كوايران است ، كه شروع به توليد كرده است و هر ماه رشد مي كند. ” بركت مي تواند تا سه ميليون دوز در ماه اول توليد كند و احتمالاً 30 تا 50 ميليون دوز واكسن را در سه ماهه اول ، يعني تا پايان ماه سپتامبر توليد كند ، كه اگر اين تعداد بدست آيد و بيشترين موارد را داشته باشد ، قابل قبول است. نياز دارد. كشور را بيرون خواهد برد.

به گفته وي ، واكسن Pastococcus موسسه پاستور ايران نيز در آستانه صدور مجوز استفاده اضطراري است. واكسن Pastococcus مي تواند در سه ماهه اول يك ميليون دوز در ماه و سپس در سه ماهه دوم دو ميليون دوز در ماه و در سه ماهه سوم احتمالاً سه ميليون دوز در ماه داشته باشد. علاوه بر اين ، واكسن كوپارز رازي ، فخرا و اسپيكوژن احتمالاً مجوز استفاده اضطراري را دارند و توليد انبوه اواخر تابستان آغاز مي شود.

انتهاي پيام

.

منبع: مجله پزشكي سلام دكتر
ورود به باشگاه سازندگان واكسن كرونا و درخواست كشورها از ايران

https://hydoc.ir/ورود-به-باشگاه-سازندگان-واكسن-كرونا-و-د/feed/ 0

تا كنون نظري ثبت نشده است
ارسال نظر آزاد است، اما اگر قبلا در رویا بلاگ ثبت نام کرده اید می توانید ابتدا وارد شوید.