سنگيني سقف چهارديواري‌ها بر سر كودكان!

جامع ترين اخبار پزشكي جهان را در اين وبلاگ مطالعه نماييد

سنگيني سقف چهارديواري‌ها بر سر كودكان!

۱۵ بازديد

سلام دكتر / بوشهر شيوع ويروس كه تا دو سال پيش براي مردم جهان ناشناخته بود ، نوعي سو mis تفاهم در مورد چگونگي مقابله با آن ايجاد كرده است و اين سو mis تفاهمات سرانجام به چالش هاي رواني كوچك و بزرگي تبديل شده است … حتي اگر امروز با مسائل مربوط به بهداشت …

منبع: مجله پزشكي سلام دكتر
سنگيني سقف چهارديواري‌ها بر سر كودكان!

سنگيني سقف چهارديواري‌ها بر سر كودكان! https://hydoc.ir/سنگيني-سقف-چهارديواري‌ها-بر-سر-كودكان/ https://hydoc.ir/سنگيني-سقف-چهارديواري‌ها-بر-سر-كودكان/#respond سلام دكتر Sat, 05 Jun 2021 23:34:37 0000 رسانه سلامت و دانش اپيدمي بر برنامه رژيم ليمويي بيماري ايسكميك قلب پرخاشگري در كودكان تجاوز چهارديواريها رژيم ليمويي چيست روانشناسي سر سقف سنگيني عصبانيت فرزندان قرنطينه كنترل خشم كودكان لاغري ليمويي ليمويي ليمويي سايت همه_همه_قابل_كرونا https://hydoc.ir/?p=7573

سلام دكتر / بوشهر شيوع ويروس كه تا دو سال پيش براي مردم جهان ناشناخته بود ، نوعي سو mis تفاهم در مورد چگونگي مقابله با آن ايجاد كرده است و اين سو mis تفاهمات سرانجام به چالش هاي رواني كوچك و بزرگي تبديل شده است … حتي اگر امروز با مسائل مربوط به بهداشت …

منبع: مجله پزشكي سلام دكتر
سنگيني سقف چهارديواري‌ها بر سر كودكان!

سلام دكتر / بوشهر شيوع ويروس كه تا دو سال پيش براي مردم جهان ناشناخته بود ، نوعي سو mis تفاهم در مورد چگونگي مقابله با آن ايجاد كرده است و اين سو mis تفاهمات سرانجام به چالش هاي رواني كوچك و بزرگي تبديل شده است …

حتي اگر امروز با مسائل مربوط به بهداشت رواني روبرو نشويم ، در اطراف مشاهده كرده ايم كه آنها به دليل بيماري ويروس كرونا قلب ، به ويژه محدوديت هاي ارتباطي ، آسيب هاي رواني گوناگوني ديده اند.

كودكان يكي از اصلي ترين گروه هاي سني هستند كه پس از استقرار قرنطينه هاي خانگي به دليل اپيدمي و كاهش حضور افراد در جامعه ، در معرض آسيب بيشتري قرار دارند. محدوديت هايي كه ادامه دارد و پايان آنها مشخص نيست. روانشناس ارشد باليني به سلام دكتر گفت: “پرخاشگري و عصبانيت كنترل نشده در كودكان يكي از رايج ترين مشكلاتي است كه اين روزها مشتريان در كرونا دارند ، كه بيشتر مربوط به يادگيري آنلاين ، فعاليت بدني كمتر و سركوب است.” احساسات و پوچي بيان شده در كودكان صحبت مي كند.

فروزان هاشم زودا ادامه داد: كرونا باعث افزايش زمان صرف شده توسط اعضاي خانواده شده است ، ساعاتي كه كودك قبل از همه گيري كرونا ، در مدرسه و خارج از خانه و با افراد زيادي مي گذراند ، اكنون وقت خود را در يك فضاي محدود و فقط با اعضاي خانواده سپري مي كند.

وي با اشاره به تأثير پايش مداوم اخبار مربوط به وقايع ايسكميك در روانپزشكي كودكان خاطرنشان كرد: از آنجا كه اين روزها بحث پيرامون شريان ويروس كرونا در همه جا داغ است ، كودكان تمايل دارند با اخبار مرتبط با اين موضوع روبرو شوند ، اما آنها بي اطلاع هستند مسئله و رفتار بسيار تهاجمي از آسيب رواني رنج مي برد.

يك روانشناس ارشد باليني گفت: “چگونگي كنار آمدن كودكان با بيماري ويروس كرونا قلب يك مشكل جدي است كه اكثر خانواده ها با آن روبرو هستند.” بسياري از كودكان از ژانويه 2009 ، زماني كه شيوع تاجگذاري در كشور مشخص شد ، در خانه قرنطينه شده اند. بنابراين ، والدين بايد سعي كنند ضمن جلوگيري از آسيب رواني ناشي از ترس ، ضمن توجيه پيامدهاي بيماري عروق ويروس كرونا قلب ، براي وضعيت موجود و محدوديت هاي موجود توجيه كنند.

هاشم زودا خاطرنشان كرد: شما بايد كودكان عصباني را ببينيد كه مدام فرياد مي زنند ، به آنها توهين مي كنند و وسايل را به سمت يكديگر پرتاب مي كنند يا به صورت مادرانشان مشت مي زنند. اين مسئله اغلب براي والدين به يك موضوع مهم و نگران كننده تبديل مي شود.

وي در مورد راه حل مناسب براي كنترل خشم و پرخاشگري گفت: “با كمك روانشناس و درك احساسات و عواطف كودك ، مردم مي توانند از روش كنترل خشم كه يكي از 10 مهارت زندگي است و خشم فرزندان خود را مديريت كنند.” رفتار در كودكان. با اين حال ، بايد توجه داشت كه واكنش نامناسب والدين به اين نوع رفتار كودك مي تواند رفتار پرخاشگرانه را تشديد كند.

وي افزود: “آموزش كودك از طريق استفاده از ابزارهايي مانند گفتگو يا مذاكره با والدين و خواهران و برادران براي رسيدگي به مشكلات و درخواست هاي كودك بسيار مهم است.” به عنوان مثال ، وقتي كودك با عصبانيت چيزي را مي پرسد و ما پاسخ مي دهيم ، او آن را ساده ترين راه براي انجام آنچه مي خواهد مي داند و در واقع ما صبر كودك را فشار مي دهيم.

فروزان هاشم زودا اظهار داشت كه كودكان برخي رفتارهاي پرخاشگرانه را در دنياي مجازي و برخي ديگر را در دنياي واقعي مي آموزند ، از نظر علمي مي توان گفت كه تجاوز جنسي در پسران بيشتر از دختران است.

“پيشنهاد من براي جلوگيري از رفتارهاي پرخاشگرانه اين است كه والدين براي خود و فرزندان خود برنامه ريزي كنند – در اين مدت – بازي با كودكان و كتاب خواندن برخي از راه هايي است كه مي تواند در جلوگيري از عصبانيت كودكان تأثير مثبت داشته باشد.” ، – او گفت.

“كودكان سو abuse استفاده را ياد مي گيرند و اولين شرط براي كنترل اين رفتارها در كودك كنترل والدين است و اگر والدين و اطرافيان آنها رفتارهاي سالمي داشته باشند ، معلم روانشناسي باليني گفت كه مشكلات رفتاري كودكان نبايد مربوط به كرونا باشد.” كودك كمك مي كند زيرا كودكان از چشم ياد مي گيرند نه از گوش و صحنه هاي درگيري بين والدين و ساير مكان ها ، بنابراين نظارت و كنترل در اين موارد بسيار مفيد است.

هاشم زودا افزود: “نگراني در مورد بيماري ويروس كرونا قلب در مادران مي تواند بر تفكر و رفتار آنها و كيفيت روابط آنها با كودكان تأثير بگذارد و در نهايت منجر به انواع اختلالات رفتاري و مقابله اي در كودكان شود ، بنابراين تا پايان واكسيناسيون عمومي و روش هاي قرنطينه والدين “” چرخه ويروس كرونا را با حساسيت دنبال كنيد تا بر سلامت رواني كودكان تأثير منفي نگذارد.

انتهاي پيام

.

منبع: مجله پزشكي سلام دكتر
سنگيني سقف چهارديواري‌ها بر سر كودكان!

https://hydoc.ir/سنگيني-سقف-چهارديواري‌ها-بر-سر-كودكان/feed/ 0

تا كنون نظري ثبت نشده است
ارسال نظر آزاد است، اما اگر قبلا در رویا بلاگ ثبت نام کرده اید می توانید ابتدا وارد شوید.